top of page
expo13.jpg

Hey bedankt!

Wat leuk dat je meedoet aan mijn workshopdag op 25-05-2024 op Lauwersoog. Aan het eind van deze pagina vind je nog eens alle contact gegevens. Verder lees je hoe je je betaling kunt doen en vind je nog wat meer info over deze dag.

Ik heb er zin in, we zien elkaar de 25e mei!

sjoerd.jpg

Aanvullende info

Betaling: maak 75,- (of 65,- voor IWS-leden) over naar NL 74 INGB 0756 0094 13 tnv S Jousma o.v.v.  Lauwersoog + je achternaam. Uiterlijk voor 1-5-24 maar eerder mag natuurlijk ook.

 

De workshop is ontstaan tijdens een IWS ledendag en daarom draait het 25-5-24 om de aquarel. Maar andere technieken zijn welkom. Neem je eigen schilderspullen mee, en liefst ook een goede (aquarel) veldezel. Mocht je hier meer over willen weten, stuur dan gerust een Whatsapp of email. De workshop is inclusief koffie/thee, lunch en water. Een lekker visje is zeker aan te raden, maar is voor eigen rekening.  Wil je eens kennismaken met dat fantastische medium aquarel? Voor 15,- extra kun je gebruik maken van alle materiaal die ik beschikbaar heb, vraag dat dan aan via Whatsapp of email.

Parkeren kan (gratis) op het algemene parkeerterrein bij Sterkenburg. Er zijn bussen die stoppen op Lauwersoog (check: www.9292.nl ).

Je ontvangt deze informatie nogmaals (in je mailbox) na aanmelding.

 

Vind je het leuk het verslag van die IWS ledendag nog eens te lezen? Klik dan hier. Ik hoop jullie in grote en enthousiaste aantallen te zien op Lauwersoog, graag tot dan!

Hartelijke schildersgroet,

Sjoerd Jousma

www.sjoerdjousma.info

droogv_met_ond_zon_2023.jpg

Bel

06 288 38 943

Email 

Volg mij

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page